Stisknutím tlačítka "Enter" přeskočíte na obsah

MyLearn – jak se jako VMware partner dostat k certifikátům atd.

Tak jsem se rozhodl pomoci spoustě VMware partnerům, resp. jejich technikům, kteří mají problém s tím, že se nemohou dostat na starý známů MyLearn portál, na kterém viděli absolvovaná oficiální VMware školení, která nabízí VMware Authorized Training Centers (VATC) jako napříkoad Arrow ECS. Ale také stránky pro přihlášení na zkoušky, výpisy certifikací atd.

Na školení se mne na to ptá spoustu lidí a tak, abych si to zjednodušil, vytvořím zde návod, aby se k tomu pak mohl dostat každý.

Situace je následukící:

  1. když si někdo otevře stránky https://mylearn.vmware.com a zadá jako přihlášení svoji emailovou adresu, tak autentizační mechanismus vyhodnotí, zda se jedná o uživatele v partnerském programu, nebo o koncového zákazníka.
  2. Pokud partnera (VCPP, apod.) tak jej pro přihlášení přesměruje na stránky https://vmstarcommunity.force.com/partnerconnect. Zde se ale je třeba ověřit pomocí účtu, který odpovídá partnerskému loginu (přípona “.vmw”)
  3. Následně Vás přesměruje už rovnou na stránky https://partneruniversity.vmware.com/
  4. Pokud ale opět zadáte adresu mylearn.vmware.com – pouze – tak Vás už bez přihlášení automaticky nasměřuje na PartnerUniversity.

Jak z toho ven?

Jednoduše. Po přihlášení a automatickém přesměrování na PartnerUniversity (krok 3) si otevřete přesně stránku:

https://mylearn.vmware.com/myHome.cfm?ui=www_edu

Nezapomeňte i na konec za lomítkem

Doufám, že Vám to pomůže.